Kouluille

Eetti on tehnyt aktiivista yhteistyötä oppilaitosten kanssa ympäri Suomen. Eetin materiaaleja voi soveltaa alakouluille, yläkouluille ja toisen asteen oppilaitoksille. Valitettavasti Eetin järjestämät kouluvierailut ovat pääasiassa katkolla vuosina 2017–2018, sillä ulkoministeriön myöntämää viestintä- ja globaalikasvatustukea on leikattu radikaalisti.

Globaalin kuluttajan foorumi

Eetti on tuottanut opettajien ja oppilaiden käyttöön Globaalin kuluttajan foorumin, joka on virtuaalinen oppimateriaali. Foorumilla perehdytään arkipäivän kulutuksen ja globaalien kehityskysymysten välisiin yhteyksiin. Foorumi ja opetukseen sopiva opas ovat kouluille ilmaisia.

Vastamainostyöpajat ja -opas

Keväällä 2017 Eetti tarjoaa mainoskriittisyyteen ja vastamainontaan keskittyviä työpajoja 6.9.-luokille kirjastoissa ja kouluissa. Työpajat ovat kouluille ilmaisia. Oppaan avulla jokainen kasvattaja voi myös itse ohjata työpajan.

Opetusmateriaalit: vaatteet, elektroniikka ja puuvilla

Aiemmissa globaalikasvatushankkeissaan Eetti on kehittänyt oppitunneille sopivia tehtäviä maailmankaupan ettisistä kysymyksistä, kuten globaalista puuvillan, vaatteiden ja elektroniikan tuotannosta sekä vastuullisesta kuluttamisesta ja vaikuttamistavoista.