Maailmantalouden tekijät

Maailmassa on enemmän vaurautta kuin koskaan, mutta rikkaudet ovat jakautuneet hyvin epätasaisesti - rikkain prosentti väestöstä omistaa lähes puolet koko maailman varallisuudesta. Eriarvoisuuden kasvaessa hyvivointi laskee, ja talouskriisit muuttuvat yhä todennäköisemmiksi.

Eriarvoisuuden kasvu voidaan pysäyttää, ja kehityksen suuntaa voidaan kääntää. Sitä varten tarvitsemme tiedostavia ja reiluja päättäjiä, jotka toimillaan edistävät ihmisoikeuksia, ympäristön parasta sekä kestävän talouden politiikkaa, joka luo hyvinvointia Suomessa ja maailmalla.

Maailmantalouden tekijät -kampanja pyrkii eduskuntavaalien alla herättämään keskustelua niistä keinoista, joiden avulla luodaan kestävää taloutta edistävää politiikkaa ja tehdään maailmasta oikeudenmukaisempi paikka kaikille maailman ihmisille. 

Kampanjan toteuttavat yhteistyössä: Attac, Eettisen kaupan puolesta, Finnwatch, Kepa, Kirkon ulkomaanapu, Pelastakaa Lapset, Plan Suomi, Solidaarisuus, Suomen luonnonsuojeluliitto, Suomen lähestysseura, Suomen World Vision, Suomen UNICEF, ja WWF Suomi.